Word gastblogger van ADHD Bij Volwassenen

Word gastblogger van ADHD Bij Volwassenen

Heb je een scherpe pen, vind je het leuk om te schrijven en wil je een bijdrage leveren aan het snel groeiende platform ADHD Bij Volwassenen. Word dan gastblogger! Het platform is actief vanaf oktober 2014 en is in korte tijd als een paddenstoel uit de grond geschoten. De nu al zeer actieve Facebookpagina van ADHD Bij Volwassenen heeft op het moment van schrijven, binnen 2 weken ruim 1000 vrienden gemaakt en er is veel beweging.

Word onderdeel van de community

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een snel groeiend platform. Bezit jij wat nodig is om te schrijven voor ADHD Bij Volwassenen? Ben je een ervaringsdeskundige, een ADHD coach, een specialist in medicatie, een ADHD voedingsexpert of denk je een toegevoegde waarde te zijn voor volwassenen met ADHD en hun naasten? Wordt dan gastblogger : )

Wat betekent dit voor jou?

Je krijgt wanneer je wilt een profiel op ons blog met een foto en een link naar je blog/website. Dit wordt vermeld onder ieder artikel dat je post. We bieden je een podium op een snel groeiend platform en de kans om beter te scoren in de zoekmachines met jouw website/blog.

Ik wil meedoen, ik wil meedoen, ik wil meeeeeeeedoeeeeeeeeeen!

Houd je energie vast. Vul onderstaand formulier in, motiveer waarom je een toegevoegde waarde bent en ik neem contact met je op : )

 

Vul het formulier in je ontvangt mijn reactie.

Jouw naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Jouw motivatie

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook